Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta , voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Hou 4 dl van het kookwater bij.
Hou de pasta warm.
Doe wat olijfolie in een antikleefpan en stoof de sjalot, look en paprikaringen aan gedurende 3 minuten. Voeg de helft van de kerstomaten toe en laat nog 2 minuten verder stoven.
Doe er de spaghettikruiden en toscane kruiden bij , roer even door.
Doe het bouillonlokje erbij , het kookwater en de philadelphia.
Laat een 5 minuten pruttelen.
Bindt de saus met maïzena, voeg er de pasta met broccoli aan toe en roer goed door.
Laat alles goed doorwarmen.
Voeg de resterende kerstomaten er aan toe .
Kruid bij met peper en zout.
Je kan dit perfect zo eten, of serveer er een kalkoensnitzel bij, of kippenreepjes, balletjes, zalm, kabeljauwhaasje ….
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…