Rigatoni met zalm en een romige prei-champignonssaus

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 250 gr zalmfilet, in blokjes
  • 1 dikke of 2 dunne preien, in grove ringen gesneden
  • 100 gr champignons, in schijfjes
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 200 gr creme fraiche
  • 2 el philadelphia look en fijne kruiden
  • 1 dl melk
  • peper en zout
  • 1 el currypoeder
  • 180 gr rigatoni

Bereiding:

Kook de rigatoni volgens aanwijzing op de verpakking.
Stoof de prei en champignons aan in wat olijfolie, op medium hoog vuur.
Voeg er de look aan toe en currypoeder.
Stoof dit even mee.
Voeg de philadelphia en de melk eraan toe en breng zachtjes aan de kook.
Roer goed om en doe de creme fraiche erbij.
Laat op een zacht vuurtje pruttelen tot de pasta gaar is.
Voeg een lepel van het pastawater eraan toe, roer om en doe de stukken vis erbij.
Giet de pasta af en voeg toe aan de saus.
Laat dit een paar minuten doorpruttelen tot de zalm gaar is .
Breng op smaak met peper en zout.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial