Penne met gehakt, prei en champignons in roomsaus

Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 180 gr penne
  • 300 gr gemengd gehakt
  • 1 prei , in ringen
  • 250 gr champignons, in schijfjes
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teentje look , fijngesneden
  • 250 ml volle room
  • knorr kruiden bouillon blokje
  • 1 dl water
  • peper en zout
  • vadouvan kruiden
  • lookboterkruiden
  • geraspte parmezaan

Bereiding:

Kook de penne al dente volgens de aanduiding op de verpakking.

Doe wat olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt . Voeg de sjalot en look toe en kruid met peper,zout, lookboterkruiden en vadouvan kruiden.
Voeg er de prei en champignons aan toe en stoof dit een 5 minuutjes mee.
Doe er de bouillon bij en water , laat dit even opkoken en voeg er de room aan toe.
Laat dit op een medium hoog vuur inkoken tot sausdikte.
Voeg er de penne aan toe en laat nog een 2 minuten mee sudderen .
Breng eventueel extra op smaak.
Serveer meteen met wat geraspte kaas.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial