Ingrediënten:
Voor 12 stuks
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C , onder en boven warmte.
Meng in een kom de droge ingrediënten met de kruiden.
Meng in een andere kom de natte ingrediënten.
Voeg ze daarna samen en vermeng tot een deeg. Let op dat je niet onvermengd, net tot alles 1 geheel vormt.
Neem een cupcakevorm en doe er 12 papieren cupcakevormpjes of muffinpapiertjes in.
Vul ze met het beslag en werk af met wat pompoenpitjes en zet in de oven.
Zet ze de eerste 5 minuten op 220°C en verlaag dan de temperatuur naar 180°C. Bak ze nog ca. 20 minuten verder.
Ze zijn gaar als je er met een coctailprikker in steekt en deze droog uitkomt.
Laat verder afkoelen op een rooster.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…