Volkoren havermoutkoekjes met abrikoos en noten

Ingrediënten:
Ca. 12 koekjes

  • 80 gr havermout
  • 90 gr anco volkoren patisserie bloem
  • 5 gr bakpoeder
  • 1 el pumpkin spice mix
  • 1 kl amandel extract
  • 2 el zonnebloemolie of kokosolie
  • 90 gr honing
  • 1 ei
  • 6 gedroogde abrikoosjes, in kleine blokjes
  • 2 el amandelen , fijngehakt
  • 1 el pecannoten, fijngehakt

Bereiding:

Vermeng de bloem met havermout, bakpoeder en pumpkin spice, abrikozen en noten.
Meng de olie met het ei, amandelextract en de honing.
Doe nu de droge bij de natte ingrediënten en meng deze goed.
Dek af en zet een uurtje in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 180 gr , onder en boven warmte.

Rol balletjes van het deeg , leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, duw de balletjes wat platter.
Bak ze in de oven gedurende een 20 minuutjes of tot ze goudbruin zijn.
Laat afkoelen op een rooster.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial