Een ideaal ontbijt of heerlijk als vieruurtje
Ingrediënten:
Voor een 10 kleine pannenkoekjes (+/- 12 cm)
Bereiding:
Doe alles (behalve appel, kokosolie, esdoornsiroop en kaneel) samen in een blender of mix met de staafmixer tot een glad beslag.
Snij de appel in partjes.
Verhit een kleine pan , zet het vuur daarna medium hoog en doe er een beetje kokosolie in .
Doe een kleine schep beslag in de pan en bak de ene kant tot je aan de randjes ziet dat het goudbruin wordt, de bovenzijde droger wordt en ook zal je wat putjes beginnen zien. Draai pannenkoekje om en bak de andere kant 2 a 3 minuten .
Doe dit tot het beslag op is en neem elke keer weer klein beetje olie voor het bakken.
Doe in dezelfde pan opnieuw wat kokosolie en bak de appeltjes goudbruin. Doe er ook wat kaneel over.
Serveert de pannenkoekjes met de appeltjes en giet er wat Esdoornsiroop over.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…