Ingrediënten:
voor 2 personen:
- 100 gr ijsbergsla, gesneden
- 120 gr mini penne of een andere korte pasta
- 2 dikke tomaten , in stukjes
- 1 klein bokaaltje erwtjes , of 100 gr diepvrieserwtjes (die je dan eerst hebt gekookt)
- 250 gr broccoli , in kleine roosjes
- 200 gr gebakken kippenfilet, in stukjes
- 100 gr kaasblokjes , naar keuze
- yogorette + aioli
- verse basilicumblaadjes
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing , voeg de laatste 5 minuten de broccoliroosjes toe aan het kookwater.
Giet af en spoel goed onder koud water , zodat alles meteen koud is .
Meng de pasta en broccoli met de sla , tomaten , erwtjes en wat yogorette.
Verdeel over 2 borden en verdeel er de kip en kaasblokjes over en doe er een toefje aioli bij.
Werk nog af met enkele blaadjes basilicum.
Please follow and like us: