Verse ravioli met kippenworst, bolognese carbonara saus en groentjes

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 1 pakje (250 gr) verse ravioli (vulling naar keuze)
  • 2 kippenworsten
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1/2 broccoli in kleine roosjes
  • 125 gr champignons, in kwartjes
  • 1 sjalotje fijngesneden
  • Kippenkruiden, peper
  • Tabasco
  • 200 gr bolognesesaus, zelfgemaakt of uit bokaal
  • 250 gr kant en klare carbonara saus

Bereiding:

Snij de kippenworst in stukken, kruid ze met Kippenkruiden en bak ze in een antikleefpan in een beetje olijfolie op middelhoog vuur, ze hoeven nog niet volledig gaar te zijn.
Haal uit de pan.
Kook ondertussen de broccoliroosjes beetgaar (ongeveer 5 minuten)
Doe opnieuw wat olie in de pan en bak de sjalot, paprika en champignons. Bak ze enkele minuutjes door.
Doe de verse ravioli bij in de pan, de stukjes kippenworst, doe er de bolognesesaus bij en 1/2 dl water. Meng goed. Doe een deksel op de pan en zet het vuur wat lager. Laat dit een 3 minuutjes pruttelen. De verse ravioli gaat niet veel nodig hebben om te garen.
Voeg er de carbonara saus aan toe, en breng wat op smaak met tabasco. Laat nog even doorpruttelen tot alle ravioli zeker gaar is.
Verdeel over de borden en verdeel hierover de broccoliroosjes.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial