
Voor 2 personen
Ingrediënten:
- 1 prei, in ringetjes
- 1/4 bloemkool, in kleine roosjes
- Look, fijngehakt
- 1 a 2 bbq hamburger, gebakken en in stukjes (kan uiteraard ook een ander soort van vleesoverschotje gebruikt worden)
- 120 gr penne, mini
- 1,5 dl kookwater van de pasta
- Blokje kruidenbouillon
- 1 dl melk
- 3 kl philadelphia look en fijne kruiden
- Peper en zout
- Eventueel maïzena of gemalen parmezaan
Bereiding:
Kook de penne gaar , voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de bloemkoolroosjes eraan toe .
Bewaar 1,5 dl van het kookwater.
Stoof de prei en look aan in wat olijfolie , voeg na 5 minuten het restjesvlees toe en stoof even mee.
Doe het bouillonblokje erbij , samen met het kookwater. Wacht even tot het bouillonblokje is opgelost en doe er de philadelphia en een scheut melk bij. Kruid met peper en zout.
Laat 5 minuten zacht pruttelen en doe er dan de pasta met bloemkool bij.
Meng goed door mekaar . Eventueel kan je de saus wat binden met maïzena. Of doe er wat gemalen parmezaan bij.
Please follow and like us: