voor 2 personen :
Ingrediënten :
Bereding :
De Sint Jacobsvruchten kort grillen aan beide kanten.
Meng de olijfolie , notenolie en azijn tot een vinaigrette en meng onder het witloof.
Verdeel het witloof op de borden , schil de Sint Jacobsvruchten erop en verdeel de nootjes erover.
Werk af met wat peper en wat gehakte bieslook . Of je kan de bieslook ook in zijn geheel laten .
Leg bv 2 sprietjes op elk bord.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…