Salade van rosbief

voor 4 personen :

Ingrediënten :

  • 150 gr rosbief in plakjes (charcuterie)
  • 75 gr krulandijvie
  • 1 rode biet , gekookt en in fijne reepjes gesneden
  • 100 gr prinsesseboontjes , gekookt en in stukken gesneden
  • 2 el zure room
  • 2 el olijfolie
  • 2 el grove mosterd
  • Bereiding :

    Snij de rosbief in repen. Verdeel de andijvie over de borden , daarover de bietjes en boontjes en schik hierop de rosbief. Meng room , olijfolie en mosterd tot een sausje en serveer dit erbij.

    receptenwijzer

    Recent Posts

    Gratin van bloemkool, gehakt en puree

    Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

    3 dagen ago

    Volkoren havermout koekjes

    Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

    5 dagen ago

    Groentecurry met steak en noedels

    Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

    7 dagen ago

    Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

    Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

    1 week ago

    Romige macaroni met groenten en chipolataworstjes

    Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…

    2 weken ago

    Groene shakshuka

    Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…

    2 weken ago