Glutenvrije pasta met gerookte zalm

voor 4 personen :

Ingrediënten :

 • 8 sluimererwten
 • 5 kerstomaten
 • 180 g glutenvrije pasta
 • 75 g gerookte zalm
 • 1 teentje look , fijngesneden
 • 1 ui , fijngesneden
 • Onversneden bieslook
 • 10 zwarte ontpitte olijven , in 4 gesneden
 • Peper en zout
 • Alpro soya Bakken & Braden
 • Gebrande sesamzaadjes (facultatief)
 • Bereiding :

  Stoof ui , look en olijven op een matig vuur in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Voeg nadien de sluimererwten eraan toe en breng alles op smaak met een beetje peper en zout. Zet dit alles 2 minuten op een laag vuur zodat de sluimererwten gaar worden. Voeg vervolgens de kerstomaten eraan toe en roer voorzichtig zodat de tomaatjes niet stuk gaan. Kook de glutenvrije pasta en voeg er na het afgieten een beetje olijfolie aan toe zodat de pasta niet gaat kleven. Leg de pasta in het midden op een bord en giet daar de saus overheen, snijd de gerookte zalm in kleine reepjes en leg deze bovenop de pasta. Werk af met de gebrande sesamzaadjes. Leg de onversneden bieslook in de lengte op het bord als garnituur.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial