Glutenvrije spinaziesoep

voor 4 personen :

Ingrediënten :

 • 1 ui , in stukken
 • 1 prei , in stukken
 • 1 courgette, in stukken
 • een halve knolselder , in stukken
 • 3 blokjes groentebouillon
 • Peper en zout
 • 400 gr verse spinazie
 • Bereiding :

  Zorg ervoor dat alle groenten , behalve spinazie dan , in gelijke stukken zijn gesneden Stoof de ui aan in een beetje boter en voeg dan de prei, de courgette en de knolselder eraan toe. Laat dit goed aanstoven op een matig vuur . Voeg dan water toe tot alle groenten net onder staan en de bouillonblokjes en laat dit gedurende ongeveer 30 minuten koken op een niet te hoog vuur. Groentjes moeten gaar zijn. Mix heel goed tot een velouté . Doe de spinazie erbij en mix de soep tot een homogeen geheel.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial