Glutenvrije bechamelsaus met gestoofde prei

voor 4 personen :

Ingrediënten :

 • bakboter
 • 3 dl Alpro soya Drink natuur
 • 2 of 3 stukken prei , in ringetjes
 • 1 teentje look , fijngesneden
 • 4 sneetjes spek , in reepjes gesneden
 • 150 gr gemalen kaas
 • 2 el maïzena Plus
 • 1 dl water
 • 1 eigeel
 • Peper en zout
 • nootmuskaat
 • spaghettikuiden
 • Bereiding :

  Stoof de prei look aan in bakboter op een matig vuur. Kruid met peper en zout. Voeg de spekreepjes eraan toe en laat ze goed mee aanstoven. Voeg de Alpro soya Drink eraan toe en laat opkoken. Kruid bij met nootmuskaat en spaghettikruiden. Meng het water met de maïzenal en voeg dit toe aan de prei. Wacht tot alles goed indikt en voeg er vervolgens de helft van de kaas en het eigeel aan toe. Leg de prei met de saus in een ovenschaal en strooi de kaas eroverheen. Zet het geheel 5 minuten onder de grill.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial