Glutenvrij kruimeldeeg

Ingrediënten :

 • 60 gr margarine
 • 50 gr suiker
 • 1 ei
 • 60 ml water
 • 220 gr GLUTENVRIJE BLOEM NO-RISK
 • Bereiding :

  Meng de ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat 15 minuten afgedekt afkoelen in de koelkast. Druk het deeg plat en leg het tussen 2 vellen bakpapier. Rol het langzaam uit met een deegrol. Vet een taartvorm in en leg het deeg los over de bakvorm, verwijder het overtollige deeg aan de rand met de handpalmen. Laat het deeg 20 minuten rusten bij kamertemperatuur. Bak het deeg in een voorverwarmde oven bij 180 °C. Zonder vulling duurt het bakken ongeveer 10 minuten. Met vulling langer, afhankelijk van welke vulling je gebruikt en hoeveel.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial