voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Stoof de groenten , behalve de erwten , een 5 minuten in een eetlepel boter. Doe er de bouillonblokjes bij en het water . Laat dit opkoken en laat een half uurtje pruttelen op een matig vuurtje. Ondertussen de erwten in kokend water doen en 8 minuten laten gaarkoken. Daarna spoelen onder ijskoud water . De erwten gladmixen met 1/2 liter water . Mix de soep , nog even terug laten doorkoken en voeg er de erwtenpuree aan toe en de spekblokjes erbij doen . Dien meteen op .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…