voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kruid het gehakt met peper en zout en maak er balletjes van . Rol ze lichtjes door de bloem .
Zet ruim water aan de kook met eventueel een blokje vleesbouillon erbij en kook hierin de balletjes gedurende een 10 minuutjes .
Neem een andere pot en verhit hierin de boter . Doe er de sjalotstukjes in en fruit deze een 2 minuutjes .
Doe er de bloem bij en laat die ook een 2 minuutjes , onder voortdurend roeren , meefruiten .
Neem de kom even van het vuur , zet ondertussen het vuur al wat lager , en doe beetje bij beetje de bouillon erbij . Roer goed zodat je geen klonters hebt . Vervolgens ook de V8 erbij doen . Zet weer op het vuur .
Kruid met de bruchettamix . Laat dit opkoken onder voortdurend roeren op een middelmatig vuur . Doe er ook de ketchup bij en de room . De champignons erbij en laat nog een 5 minuutjes doorkoken .
Neem van het vuur , doe er de gekookte balletjes bij en de tomatenblokjes .
Vermeng goed . Serveer met de gehakte peperselie en wat puree of pasta.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…