Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Doe wat olijfolie in een diepe antikleefpan en stoof de pompoenblokjes gedurende een 10 minuten op een medium vuur. Voeg enkele lepels van het pastawater toe.
Haal uit de pan, doe opnieuw wat olie in dezelfde pan en bak het gehakt hierin.
Je mag het gehakt gerust in grove stukken houden.
Kruid met peper, zout en italiaanse kruiden en voeg ook look toe.
Voeg opnieuw de pompoenblokjes toe, samen met de pesto en room.
Laat inkoken tot een romige wat dikkere saus.
Voeg de penne toe.
Roer goed door en laat nog 1 minuutje verder pruttelen.
Serveer met wat versgehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…