Lasagne van ravioli met kalkoen

Ingrediënten:

Voor 2 personen

  • 250 gr verse ravioli met vulling naar keuze (neem mooie grote ravioli)
  • 250 gr Galbani Cucina mozzarella (deze is vaster en beter te snijden, maar gewone kan natuurlijk ook)
  • 150 gr verse spinazie
  • 100 gr champignons, in schijfjes
  • 250 gr kalkoenfilet, dunne reepjes
  • pizza kruidenmix
  • Italiaanse kruidenmix
  • lookpoeder
  • peper en zout
  • 1 pot (400 gr) smaakvolle tomatensaus (of beter: zelfgemaakte)
  • Ovenschaal

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170°C, hetelucht.
Stoof de spinazie aan in een beetje vetstof, kruid met peper, zout en lookpoeder naar smaak.
Haal uit de pan en stoof in dezelfde pan de champigonschijfjes.
Kruid ook deze met peper en lookpoeder, haal uit de pan.
Kruid de kalkoenreepjes met de pizzakruiden en bak in dezelfde pan de reepjes gaar.
Doe een bodempje tomatensaus in een ovenschaal, kruid met italiaanse kruiden, schik hier 4 ravioli in. (ravioli hoeven niet voorgekookjt te worden, ze garen in de saus)
Leg op elk van de ravioli een dun schijfje mozzarella, daarop wat champignons en spinazie en een reepje kalkoen.
Verdeel opnieuw wat tomatensaus erover met wat italiaanse kruiden
Start terug met de ravioli, schijfje mozzarella, spinazie , champignons, kalkoen en tomatensaus en italiaanse kruiden.
Doe dit nog een 3de keer en eindig met een dikker schijfje mozzarella.
Verdeel nog wat extra tomatensaus tussen de ravioli en de resterende reepjes kalkoen.
Kruid bovenop met wat pizzakruiden.
Zet in de oven en bak de lasagne ca. 25 minuten.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial