Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Haal het velletje van de chorizo worsten.
Doe wat olijfolie in een ruime (antikleef)pan, stoof de ui en look glazig op een medium hoog vuur.
Voeg de chorizo toe en prak fijn.
Bak deze een paar minuten mee.
Voeg het tomatenconcentraat toe, gerookt paprikapoeder, de rozemarijn, rits de blaadjes van de tijmtakjes en voeg eveneens toe.
Bak een minuut mee.
Voeg de tomaten toe, roer goed om en zet het vuur zachter.
Stoof onder deksel gedurende een 5 minuten.
Voeg de overige groentjes toe, roer om en stoof opnieuw enkele minuten mee onder deksel.
Doe er de penne bij en indien nodig een klein scheutje water. Zet het deksel weer op de pan en laat 10 a 15 minuten garen. Roer regelmatig om en voeg water toe indien nodig.
Wanneer de penne gaar is, voeg je de overige verse kruiden toe en meng er de room onder.
Kruid af met peper.
Serveer met wat extra verse blaadjes lavas en basilicum.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…