Ingrediënten:
Voor 6 stuks:
Cupcakes:
Mokkacreme:
Verder:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C, onder en boven warmte.
Verdeel de cupcake papiertjes over de vorm.
Zeef de bloem met de cacaopoeder, bakpoeder, zout en oploskoffie.
Meng in een ruime kom het ei met de melk, olie, suiker en vanille extract. Klop even luchtig op met een garde.
Voeg het bloemmengsel bij de vloeibare ingrediënten en meng ze goed.
Klop een 30 seconden luchtig tot een homogeen beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes. Vul ze 3/4.
Zet in de oven gedurende ca. 24 minuten.
Ze zijn klaar als ze lichtjes meeveren wanneer je er op duwt of er met een prikker in steekt en deze er droog uit komt.
Laat volledig afkoelen op een rooster.
Los de oploskoffie op in een paar druppels melk. Je moet een papje hebben.
Maak de botercremevolgens het gekozen recept.
Meng de oploskoffie er goed onder.
Doe de botercreme in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze en spuit toeven op de cupcakes.
Decoreer ze naar eigen smaak.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…