Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Bak de witte pensen in een antikleefpan.
Doe wat olie in de pan, verhit op medium hoog vuyr en bak ze rondom bruin. Zet het vuur nu lager en laat ze aan elke zijde een 3 minuutjes zachtjes bakken.
Doe wat olijfolie in een diepe antikleefpan, verhit op medium hoog vuur.
Voeg de krielaardappeltjes toe, kruid ze met peper en zout.
Voeg na 5 minuutjes de geperste look en fijngesneden sjalot toe, alsook de provençaalse kruiden. Roer goed om.
Maak de boontjes proper, snij ze eventueel in 2 als ze lang zijn en voeg toe aan de aardappelen. Bak ze enkele minuten mee. Zet het vuur wat lager, doe een klein scheutje water erbij en zet het deksel op de pan. Laat zo een 10 minuutjes verder garen.
Voeg er de ananas aan toe.
Serveer de witte pensen met de appelmoes (koud of warme moes, aan jou de keuze) en de aardappeltjes.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…