Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de bucatini gaar volgens de aanwijzing op de verpakking, neem wat kookvocht af voor de bereiding.
Snij de aubergine in fijne brunoise, doe wat olijfolie in een antikleef pan en bak de aubergine kort aan op een medium hoog vuur.
Neem uit de pan .
Doe opnieuw wat olijfolie in dezelfde antikleef pan, fruit op een medium vuur hierin de sjalot en look tot ze glazig zijn.
Doe de citroenzeste erbij , roer even om en blus met de helft van de citroensap. Doe het kookvocht erbij en de gemalen kaas, laat smelten.
Voeg opnieuw de aubergine toe , roer om en voeg eveneens de gekookte pasta toe.
Doe het overige citroensap erbij, roer om en vervolgens de kookroom.
Kruid met peper en zout en laat eventjes inbinden.
Voeg de garnalen toe en de versgesneden kruiden.
Serveer.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…