Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de zoete aardappel gaar met het teentje look. Stamp tot een puree en kruid met peper en zout en peterselie.
Kook de asperges beetgaar (ca. 5 minuten, afhankelijk van hoe dik de asperges zijn).
Meng de boursin met de melk tot een saus die je net kan uitspreiden. Gebruik eventueel wat extra melk als ze niet vloeiend genoeg is (let op: ze mag niet lopend zijn).
Verdeel de puree in de vuurvaste schaal.
Verdeel de asperges in 2 en rol ze in de plakjes filet d’Ardenne, leg de rolletjes op de puree.
Verdeel de schijfjes tomaat erover en spreid hierover het boursin mengsel.
Verdeel de kazen erover (hoeveelheid naar keuze) en werk af met een beetje gedroogde provençaalse kruiden.
Zet onder de grill tot de kaas goudbruin kleurt.
Serveer meteen.
Tip: Je kan de schotel ook perfect op voorhand maken.
Zet in dit geval de schaal in een voorverwarmde oven, hetelucht, van 170°C ca. 25 minuten .
Ingrediënten:Voor 4 à 6 personen 1 kg witte asperges 1 preiwit, in ringen 1 witte…
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…