Romige pasta met kip, champignons en courgette

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 140 gr penne
  • 1/2 courgette, in halve maantjes
  • 125 gr kastanjechampignons , in schijfjes
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 250 gr kippenfilet of haasjes
  • 1/2 el kippenkruiden
  • 250 ml Alpro Soya Cuisine Light
  • 1/2 blokje tuinkruidenbouillon
  • peper en zout
  • 1 tl peterselie, gehakt
  • 1 tl oregano, gehakt
  • olijfolie

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking.

Snij de kippenfilet in blokjes en kruid ze met de kippenkruiden.
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan op medium hoog vuur en bak de kippenblokjes gaar .
Haal de blokjes even uit de pan, doe opnieuw een klein scheutje olie in de pan.
Bak de courgette, champignons en look gedurende een paar minuten.
Voeg de soya room eraan toe, oregano en het blokje bouillon.
Laat dit zacht pruttelen tot de saus begint te binden.
Voeg er de kip weer aan toe en ook de penne.
Kruid bij met peper en zout en voeg de peterselie eraan toe.
Laat nog een 2 minuten doorpruttelen.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial