Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de noedels volgens de verpakking. Giet ze af en druppel er wat sesamolie over.
Verhit in een wok op hoog vuur wat olie. Roerbak de varkensreepjes kort en kruid ze naar smaak met wat 5 spice kruiden.
Haal uit de wok en hou opzij.
Doe opnieuw een klein beetje olie in de pan en roerbak de groenten: start met de paprika en courgette , voeg na 30 seconden de champignons, prei en ui toe. Roerbak 1 a 2 minuten goed door .
Voeg er het varkensvlees opnieuw aan toe , alsook de sojascheuten en cashewnoten. Doe er de saus over en warm goed door . Serveer meteen met de noedels.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…