Ingrediënten :
Voor een 80 tal koekjes:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C , onder en boven warmte.
Klop de boter samen met de suiker en zout cremig in een standmixer op hoge snelheid , gedurende 3 minuten.
Voeg het ei , vanille extract en de emulsie eraan toe en klop 1 minuutje goed door tot het ei is opgenomen. Meng de azijn erdoor.
Zeef de bloem met de cacaopoeder en voeg bij het botermengsel. Meng tot de bloem volledig is opgenomen.
Doe het deeg in een koekjespers of een spuitzak met een spuitmondje naar keuze en spuit figuurtjes op de bakplaat.
Bak de koekjes in ca. 8 minuten. Laat ze een minuutje afkoelen op de bakplaat en vervolgens verder op een rooster.
Bewaar de koekjes in een koekjestrommel.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…