Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de penne al dente volgens de aanduiding op de verpakking.
Doe wat olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt . Voeg de sjalot en look toe en kruid met peper,zout, lookboterkruiden en vadouvan kruiden.
Voeg er de prei en champignons aan toe en stoof dit een 5 minuutjes mee.
Doe er de bouillon bij en water , laat dit even opkoken en voeg er de room aan toe.
Laat dit op een medium hoog vuur inkoken tot sausdikte.
Voeg er de penne aan toe en laat nog een 2 minuten mee sudderen .
Breng eventueel extra op smaak.
Serveer meteen met wat geraspte kaas.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…