Ingrediënten:
voor 3 a 4 personen:
Bereiding:
Smelt de boter in een stoofpan met deksel op een medium vuur. Stoof hier de worteltjes in aan gedurende 5 minuutjes.
Voeg er de sjalot en laurier aan toe en stoof even mee.
Doe er de honing en tijm bij , laat de honing mooi de worteltjes glaceren en voeg er dan de erwtjes aan toe met een klein scheutje water.
Zet het deksel op de pan en stoof dit een 10 minuutjes mee.
Kruid bij met peper en zout .
Serveer met een gekookt aardappeltje en een stukje vlees of vis.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…