Groenten

Pepers gevuld met roomkaas

Ingrediënten:

  • 200 gr verse (of opgelegde: online of bij Albert Heijn) peppadew pepers
  • 150 gr philadelphia roomkaas
  • 30 ml room
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el peterselie
  • 1/2 el bieslook
  • 1/2 el daslook
  • peper en zeezout
  • olijfolie , bij voorkeur een smaakvolle en lichtjes pikante

Bereiding:

Indien je opgelegde gebruikt , hoef je deze stap uiteraard niet te doen .
Snij het bovenste topje van de verse peppadews en haal het zaad eruit.
Zet een kommetje op het vuur en breng aan de kook met een snufje zout.
Pocheer de verse peppadews een minuutje.
Giet af en laat ze uitlekken en afkoelen.

Meng de roomkaas met de kruiden en een scheutje room, klop goed los. Proef en voeg kruiden toe indien nodig
Doe de roomkaas in een klein spuitzakje en spuit de pepertjes vol met roomkaas.
Leg ze in een schaal en overgiet rijkelijk met olijfolie en wat extra zeezout.

receptenwijzer

Recent Posts

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

2 dagen ago

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

4 dagen ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

6 dagen ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

1 week ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

2 weken ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

2 weken ago