Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de rijst volgens aanwijzing.
Snij de kippenworsten in stukjes (je kan ook het vlees in bolletjes uit het velletje knijpen), kruid ze met peper en wat kippenkruiden.
Bak ze in een ruime pan in wat olijfolie, op een medium hoog vuur, gedurende 5 minuten.
Haal de vleesstukjes uit de pan en hou opzij.
Doe terug wat olie in de pan , doe de wortelen erin en stoof deze gedurende 6 minuten op een wat zachter vuur .
Voeg er dan de paprika , look en sjalot bij aan toe en stoof dit 3 minuten mee.
Doe de kruiden erbij , roer deze goed om en stoof een minuutje mee .
Doe een scheutje water erbij (50 ml) en de kippenworststukjes.
Zet het deksel op de pan en laat dit 5 minuutjes sudderen.
Voeg er de rijst aan toe , roer goed om en laat flink doorwarmen.
Serveer met wat versgehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…