Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kruid de varkensreepjes met peper.
Breng water aan de kook.
Meng water met rijstwijn, oestersaus, sojasaus, maïzena en gemberpoeder. Meng goed.
Kook de noedels volgens aanwijzing, giet af en giet er een beetje sesamolie over.
Verhit wok olie in de wok en bak hierin de reepjes vlees in enkele minuten . Haal uit de wok.
Doe opnieuw beetje olie in de wok en doe er de wortel in, roerbak een 3 minuten. Doe look erbij en de sambal. Roerbak een minuutje.
Doe er de suikererwten bij en paprika, roerbak 2 minuutjes .
Doe de stemgember erbij en de varkensreepjes, roer even door en doe er dan de sojascheutjes bij. Meng door en overgiet met de saus.
Onder voortdurend roeren laat je dit nog een minuutje goed doorwarmen.
Serveer met de noedels.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…