Bereiding:
Meng 5 gr eiwitpoeder (bv van Funcakes of Brandnewcakes) met 30 ml water op kamertemperatuur. Dit komt overeen met het eiwit van 1 ei van +/- 50 gr (M ei).
Laat dit 5 minuutjes staan en klop het vervolgens op zoals gewoon vers eiwit.
Voordeel van dit gedroogd eiwit is dat het gepasteuriseerd is en je dus geen kans loopt op bv salmonellavergiftiging.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…