voor 2 personen
Ingrediënten:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de kippenworsten in stukjes (+-/ 2 cm) en kruid ze met wat kippenkruiden , bak ze in de pan met wat olijfolie, op matig vuur gedurende een 5 minuten.
Haal uit de pan en stoof in dezelfde pan de wortelblokjes , voeg na 5 minuten de courgetteblokjes en erwtjes toe.
Doe het blikje ratatouille erbij en laat dit wat pruttelen voor een 10 minuten.
Kruid met de italiaanse kruiden.
Meng er de kippenworststukjes onder en haal van het vuur.
Vermeng de stukjes lasagnevellen eronder . Maak de velletjes wel wat los van elkaar voor je ze vermengd , zodat niet alles aan elkaar gaan kleven.
Doe dit in een ruime ovenschaal . Verdeel er de mozarellabolletjes over en ook wat geraspte cheddar. Strooi er nog wat extra italiaanse kruiden over.
Zet in de oven voor een 25 minuten.
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…