Lasagnette ratatouille met kip

voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 100 gr verse lasagnavelletjes , in vierkantjes gesneden van +/-4 cm
  • 1 blikje ratatouille (+-/ 520 gr) of verse ratatouille
  • 1/2 verse courgette , in blokjes
  • handvol diepvrieserwtjes
  • 1 wortel , in blokjes
  • 2 kippenworsten
  • Italiaanse kruiden ( BV : La Spezia mix van Isfi of online te koop bij “het kruidendepot” of je kan ook Miscuglio Italiano van Oil&Vinegar gebruiken)
  • wat kippenkruiden
  • 1 potje mini mozarella
  • gemalen cheddar

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de kippenworsten in stukjes (+-/ 2 cm) en kruid ze met wat kippenkruiden , bak ze in de pan met wat olijfolie, op matig vuur gedurende een 5 minuten.
Haal uit de pan en stoof in dezelfde pan de wortelblokjes , voeg na 5 minuten de courgetteblokjes en erwtjes toe.
Doe het blikje ratatouille erbij en laat dit wat pruttelen voor een 10 minuten.
Kruid met de italiaanse kruiden.
Meng er de kippenworststukjes onder en haal van het vuur.
Vermeng de stukjes lasagnevellen eronder . Maak de velletjes wel wat los van elkaar voor je ze vermengd , zodat niet alles aan elkaar gaan kleven.
Doe dit in een ruime ovenschaal . Verdeel er de mozarellabolletjes over en ook wat geraspte cheddar. Strooi er nog wat extra italiaanse kruiden over.

Zet in de oven voor een 25 minuten.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial