voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Snijd vier lange, brede slierten van de komkommer en snijd de rest zonder de pitten in brunoise.
Snijd ook de paprika, de look, de sjalot en de lente-ui fijn.
Doe dit eveneens met de kruiden, maar bewaar een beetje voor de afwerking op het eind.
Meng de azijn samen met de grenadine, de olijfolie en het sap van de sinaasappel tot een vinaigrette.
Meng de groentjes met de couscous, de vinaigrette en de fijngehakte kruiden.
Schik vervolgens de komkommerslierten in een rondje met daarin de couscous.
Versier het geheel ten slotte met de kruiden, de preischeuten en de rest van de vinaigrette .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…