voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Schil de appels en snij deze in blokjes. Verhit een scheutje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de appelblokjes aan. Voeg daarna suiker en het mespuntje kaneel toe.
Laat nu de appels mooi gaar bakken (ongeveer 7 minuten) en voeg daarvoor een klein scheutje water toe aan de pan.
Doe er ten slotte ook de rozijntjes bij.
Laat het geheel nadien afkoelen.
Halveer de krentenbroodjes, leg er de stukjes paté tussen en vervolgens ook de appelblokjes en rozijntjes.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…