voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Snijd de lamsbil in stukken van 3 cm op 3cm.
Kruid het vlees aan alle kanten en bak het bruin aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
Voeg er de fijngesneden uien en look aan toe en blus het geheel met water en het sinaasappelsap tot alles onder staat.
Voeg vervolgens de PH Runderbouillon eraan toe en laat dit rustig garen gedurende 90 minuten.
Voeg na 45 minuten de in grote stukken gesneden groenten, de saffraan en de kruiden eraan toe naar eigen smaak.
Serveer het geheel met de couscous en voeg op het eind de verse, fijngesneden koriander eraan toe .
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…