voor 4 personen :
voorbereidingstijd : 5 minuten – bereidingstijd : 10 minuten
Ingrediënten:
Bereiding:
De boter langzaam laten smelten. De eierdooiers au bain-marie schuimig kloppen met een beetje zout.
De gesmolten boter geleidelijk onder voortdurend roeren toevoegen. De saus op smaak brengen met peper en citroensap. De hollandaise saus meteen serveren omdat ze niet warm kan worden gehouden of opgewarmd
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…