6 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Maak de saus : In een klein pannetje wat boter laten smelten. Eierdooier , chilisaus, geraspte citroenschil en citroensap vermengen en bij de boter doen. Het vuur laag zetten en al roerend de saus laten dikken. Ze mag niet koken !!! Roer er de tijm door en laat deze afkoelen in de ijskast. Neem het vlees en bestrijk beide zijden met deze saus. Gril op een hete BBQ tot deze goudbruin zijn . Net voor het serveren nog wat extra van de saus over het vlees strijken.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…