voor 4 personen :
voorbereiding 15 minuten – bereiding 15 minuten
Ingrediënten:
Bereiding:
Maak diagonale en ondiepe inkepingen in de kippenpootjes.
Het citroensap vermengen met de milde mosterd, de honing, het mosterdzaad, peper en zout.
Smeer de mosterdsaus op de kippenpootjes en laat ze circa 1 uur in de koelkast marineren.
Grill de kippenpootjes en draai ze regelmatig om.
Wanneer de pootjes bijna gebakken zijn smeer je er nog een beetje mosterdsaus op.
Ze zullen lekker krokant zijn van buiten en van binnen zacht.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…