voor 2 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Kuis het witloofstronkje en snij in fijne stukjes. Smelt wat boter in een pannetje en stoof hierin de stukjes witloof. Kruid met paper , curry , peterselie en bieslook. Blus met de witte wijn en voeg het lepeltje visbouillon bij. Doe de room erbij en laat dit wat inkoken tot de suas licht gebonden is. Doe er de garnalen bij in en neem van het vuur. Serveer deze saus met tongrolletjes en aardappelpuree.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…