voor 2 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng de maizena plus met de sojasaus , sherry , honing , gemberpoeder en korianderpoeder . Leg de vleesreepjes erin , schep goed om dat de saus het vlees allemaal bedenkt en zet dit een uurtje in de koelkast om te marineren . Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin de broccoliroosjes en de wortel gedurende een 2 minuten . Neem deze uit de wok en hou warm. Veeg de wok eventjes uit met wat keukenpapier en verhit de overige olie. Laat dit terug goed heet worden en bak de stukjes vlees hierin aan . Blijven omscheppen ! Dit gedurende een 2 minuten , doe er de cashewnoten bij . Roer om , zodat de noten kunnen warm worden . De broccolie en wortelreepjes er weer bij doen . Kruid met wat peper . Doe er de 2 el water bij en de oxo . Schep goed om en overstrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes. Serveer meteen op met wat rijst of mie.