voor 4 personen:
Ingrediënten :
Bereiding :
Kuis het witloof en snij het in grove stukken . Snijd de harde stukjes onderaan eraf. Neem een ruime braadpan en doe hierin een flinke eetlepel boter en laat goed heet worden . Doe de stukken witloof erin , samen met de look. Schroei het dicht gedurende een 4 minuten. Schud even op en nog een 2 minuten, verderbakken . Kruiden met peper en zout. Bestrooi ook met de suiker , zet goed rond en laat nog even bakken ,zodat de suiker lichtjes karameliseert. Blus met de azijn , omroeren en meteen serveren.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…