voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Breng in een pannetje de bouillon aan de kook met de witte wijn , de room en het currypoeder. Laat dit enkele minuten zacht doorkoken. Voeg de banaanschijfjes en de appelstukjes eraan toe en laat nog een 5 minuutjes koken. Werk af met de bieslook. Lekker bij gebakken kip en rijst.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…