Cheesy spek-runds hamburger met omelet

Ingrediënten:
Voor 4 hamburgers

  • 4 Mr. Bigmouth buns meerzaden (of andere van jouw keuze)
  • 600 gr rundsgehakt, puur
  • Peper en zout
  • 1 el paprikapoeder
  • Olijfolie (spray)
  • Saus. Guru Bigger than Mac saus
  • Manna Ch’easy saus
  • Tomaat, in schijfjes
  • 4 mini omelet met groentjes (recept op de site)
  • 100 gr dunne sneetjes ontbijtspek gerookt
  • Enkele opgelegde augurkjes zoetzuur, in schijfjes
  • Sneetjes abdijkaas (bv La vache qui rit Den Belg caractère)

Bereiding:

Maak de hamburgers door het gehakt te mengen met paprikapoeder, peper en zout.
Meng goed en verdeel in 4 gelijke porties.
Vorm er hamburgers van die de grootte hebben van de buns.
Wikkel rond elke hamburger sneetjes spek.
Maak de omeletten volgens recept.
Bak of grill de hamburgers, ze mogen nog licht rosé zijn binnenin.
Leg er een sneetje abdijkaas op tegen het einde van de baktijd en laat smelten, knijp hier ook wat Ch’easy saus op.
Snij de buns doormidden.
Spray wat olijfolie over de binnenkanten van de buns en grill deze evenèens een paar minuutjes.
Doe wat Bigger than Mac saus op het onderste broodje, leg er een omelet op en een hamburger.
Leg er tomaat en augurk op .
Dek af met de andere helft van het broodje en steek er een satéprikker door om het bij elkaar te houden.

Tip:
Zelf je buns maken kan ook natuurlijk, je vindt op onze site ook diverse recepten voor hamburgerbuns!

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch