Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 200 gr kippenhaasjes
- 60 gr pad thai saus (bv Pantai bij aziatische warenhuizen)
- Mespunt lookpoeder
- 2 à 3 snack komkommers, in schijfjes
- 150 gr gekookte broccoli
- 2 gekookte eitjes, in partjes
- 125 gr mozzarella bolletjes (uitgelekt gewicht)
- 120 gr croutons (bij voorkeur zelfgemaakt)
- 2 kropjes little gem sla, in fijne reepjes
- Teriyaki mayo (bv van Thai Dancer, bij aziatische warenhuizen)
Bereiding:
Meng de pad thai saus met de look en kippenhaasjes en zet 30 minuten opzij.
Verhit een antikleefpan met wat wokolie en bak de kippenhaasjes krokant gedurende ongeveer 3 minuten aan elje kant.
Verdeel de sla over 2 borden, de broccoli, komkommer, eipartjes, croutons en mozzarella.
Leg de kippenhaasjes erbovenop en drizzle er wat teriyaki mayo over.
Please follow and like us: