Ebly met paprika”s, courgette en diverse stukjes vlees

Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 130 gr Ebly tarwe
  • 1/2 rode paprika, in blokjes
  • 1/2 groene paprika, in blokjes
  • 1/2 courgette, in blokjes
  • 100 gr kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teentje look, geperst
  • 1/2 el provençaalse kruiden
  • 30 gr tomatenconcentraat
  • Peper en zout
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 chipolataworst , in stukjes
  • 1 snede spek, in reepjes
  • 100 gr varkenshaasje, in blokjes

Bereiding:

Kook de ebly volgens aanwijzing op de verpakking.
Kruid de stukjes vlees met peper en zout.
Bak ze aan in een antikleefpan op medium hoog vuur, gedurende 3 minuten.
Voeg de sjalot en look toe, bak 1 minuutje mee.
Voeg tomatenconcentraat, provençaalse kruiden en gerookt paprikapoeder toe en bak dit ook heel even mee.
Voeg paprika, courgette en tomaatjes toe en 0,5 dl water.
Meng goed.
Zet een deksel op de pan en laat dit 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
Voeg de gekookte ebly toe, vermeng alles goed en laat nog een minuutje flink doorwarmen
Serveer meteen.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial