Ingrediënten:
Voor 2 hamburgers
Visburgers:
Bereiding:
Stoof de spinazie en roer er 1 kl philadelphia door, kruid met peper.
Zet opzij.
Maak de visburgers:
Doe de vis in een keukenrobot, samen met peper, zout en de verse kruiden.
Cutter deze tot een fijne massa.
Meng er het eiwit onder en beetje bij beetje paneermeel tot je een vast mengsel hebt waar je hamburgers van kan maken.
Leg ze een half uurtje in de koelkast.
Doe wat bloem in een schaal, wentel de hamburgers erin en klop de overtollige bloem eraf.
Bak ze in wat olijfolie in een antikleefpan op medium vuur en dit ongeveer 3 minuten aan elke kant.
Grill ondertussen de broodjes.
Meng de philadelphia met de mayonaise en truffeltapenade , naar smaak.
Smeer wat truffelphiladelphia op de onderste en bovenste helft van het broodje.
Leg wat gestoofde spinazie op de onderste helft, daarop een visburger, tomaat, komkommer en wat rucola.
Leg de bovenste helft erop.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…