Ingrediënten:
Ca.25 koekjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C, hetelucht.
Klop de boter romig, samen met de poedersuiker en zout.
Klop er het eiwit onder.
Voeg maanzaad, zeste en smaakemulsie toe, meng dit goed eronder.
Zeef de bloem met de maïzena en meng dit onder het botermengsel.
Doe het beslag in de spuitzak en spuit figuurtjes (ca. 2,5 cm) naar wens op een bakplaat bekleed met bakpapier of een bakmat. Laat een klein beetje ruimte tussen.
Bak ze in de oven ca. 12 minuten of tot ze goudbruin zijn langst de randen. (afhankelijk van hoe groot je ze spuit)
Laat ze even rusten op de bakplaat en laat ze dan volledig afkoelen op een rooster.
Tip:
Is het beslag net wat té zacht, zet het dan heel even in de koelkast, maar zorg dat het een spuitbaar beslag blijft.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…